top of page

Reise fra Oslo: Det går rimelig sømløst med buss og tog (siste endestopp for toget er Kristiansand). Det er også mulig å fly til Kjevik. Med bil tar turen omtrent fire timer.

Ankomst kirke: Det er mulig å parkere rett utenfor kirken. Kirken ligger i gangavstand fra sentrum.

Ankomst Risøbank: Det er en parkeringsplass med rom til om lag åtte biler som hører til Risøbank og ligger rett utenfor døren. Det er også generelle gjesteparkering for  et steinkast lenger unna, men begrenset med plasser. Er det også opptatt her er det godt med parkeringsplasser rundt om i Furulunden, men en kan da ende opp med å måtte gå noen hundre meter til lokalet. Etter kirken tror vi såpass mange har kommet med bil at det skal la seg løse ganske enkelt å forflytte alle til selskapslokalet, som ligger om lag 3 km unna kirken. Om det er fint vær kan en selvsagt også spasere.

Antrekk: Dress eller kjole.

Timeplan: Vielse i kirken fra klokken 14. Deretter reiser brudeparet for å ta bilder. Gjester kan dra til Risøbank for mingling og sprudlevin før middag. Nøyaktig tidspunkt for middag bestemmes senere, men blir nok omkring klokken 17. Brudeparet ankommer Risøbank etter bilder. Middag med taler. Deretter kaker, kaffe og avec. Til slutt fest og dansegulv. 

Mat: Levert av Herr Redaktør.

Bar: Fri bar. Vi kjøper inn drikke på forhånd. Det vil bli servert vin til maten, og ellers være tilgjengelig øl, et utvalg av drinker, noe alkoholfritt og avec til kaffe.

Taler: Vi setter veldig pris på om du ønsker å holde tale. Gi i så fall  beskjed til toastmaster Vilde (926 51 556) på forhånd.

356635023_665368252312340_1858491821135381383_n.jpg

Velkommen til bryllup! 

Vi gleder oss til å feire med deg

bottom of page